Hulp / informatie nodig?  info@ssgb.nl

Kruimelpad

Daphne BergmanHet Zomerfestival is niet meer weg te denken in onze gemeente. Ook dit jaar is de organisatie erin geslaagd een prachtig programma samen te stellen. Verspreid over een kleine twee weken zullen ongeveer zeventig activiteiten plaatsvinden. Dat is natuurlijk een fantastisch vooruitzicht voor al onze inwoners van 50 jaar en ouder.

Beuningen maken we samen. We roepen het elke dag wel een keer op het gemeentehuis. Het is zeker geen loze kreet, wat mij betreft. Het Zomerfestival is hiervan een goed voorbeeld. Dankzij de tomeloze inzet van een flinke groep vrijwilligers kan deze traditie ook dit jaar worden voortgezet. Uiteraard niet in de laatste plaats dankzij het feit dat de verschillende seniorenverenigingen in onze gemeente ook nu weer de handen ineengeslagen hebben om er een mooi evenement van te maken.

Met heel veel plezier zullen wij op 29 juli de vlag weer hijsen bij het gemeentehuis. Daarmee openen we niet alleen officieel het Zomerfestival 2024. Nee, het hijsen van de vlag staat wat mij betreft ook symbool voor de enorme verbondenheid van alle Beuningenaren. Tijdens de komende editie van het festival zullen we dit letterlijk en figuurlijk terugzien in onze straten. Ik wens u allen twee prachtige weken toe. Twee weken vol sport, ontspanning en samenzijn. En natuurlijk twee weken vol plezier in onze gemeente, ons mooie plekje!

Daphne Bergman