Hulp / informatie nodig?  info@ssgb.nl

Kruimelpad

logo zomerfestival

Naar reserveren

De voorbereidingen voor het komende zomerfestival van de vier senioren verenigingen uit de Gemeente Beuningen die onder verantwoordelijkheid van de SSgB (Samenwerkende Seniorenvereniging gemeente Beuningen) georganiseerd zal worden in de periode van 29 juli t/m 10 augustus zijn in volle gang.

Op dit moment is de werkgroep met diverse vrijwilligers vanuit de vier seniorenverenigingen druk bezig met de afronding van de 68 activiteiten die georganiseerd zullen gaan worden in de bovenstaande periode.

De informatie naar de leden van de seniorenverenigingen zal geschieden via het zomerfestival magazine welke samen met de cirkel van de maand Juli aan u verstrekt zal worden. Tevens kunt u alle diverse informatie op de website van de SSgB (www.ssgb.nl) bekijken. Vanaf 08 juli 07.00 uur kunt u zich voor een of meerdere activiteiten tijdens het zomerfestival aanmelden via de website van de SSgB. Na inschrijving van diverse activiteiten dient u uw tickets via iDEAL direct te betalen. Hierna ontvangt u dan via het opgegeven e-mailadres uw tickets voor deelname aan de activiteiten.

Ook wordt u de mogelijkheid geboden om op 08 juli in de vier dorpshuizen zich te laten inschrijven voor een of meerdere activiteiten door een van de vrijwilligers van de werkgroep van het zomerfestival indien u niet beschikt over de mogelijkheden hiervoor. Indien u van deze mogelijkheid gebruik wilt maken dient u wel rekening te houden dat uw gereserveerde tickets direct via pinbetaling dient te betalen. Voor de diversen tijden van inschrijving in de diverse dorpshuizen kunt u het zomerfestival-magazine en/of de website van de SSgB raadplegen.

Op 29 juli a.s. zullen we het zomerfestival met een fietstocht langs de vier dorpen gaan starten. In ieder kerkdorp zal dan bij het dorpshuis de vlag van het zomerfestival gehesen worden. De route en vertrektijden vanuit de diverse locaties staan vermeld in het zomerfestival magazine of op de website van de SSgB. Als we langs alle vier de dorpshuizen gefietst zijn zullen we doorfietsen naar het gemeentehuis Beuningen waar we na het nuttigen van een kop koffie of thee met iets lekkers uiteindelijk de grote zomerfestivalvlag zullen gaan hijsen. Na het hijsen van de vlag is dan het zomerfestival 2024 officieel geopend en zullen de activiteiten gaan starten.

In het kader van het project doortrappen van de gemeente Beuningen zal er voor of na het moment van de vlag hijsen aandacht worden besteed aan dit project. Nadere informatie hierover kunt u ook vinden in het magazine of de website van de SSgB.

In de twee weken dat het zomerfestival gehouden zal worden hopen wij op een zeer grote opkomst. Uiteindelijk zullen we het zomerfestival op 10 augustus afsluiten bij café de Ouwe Deeg te Ewijk. Tijdens deze avond zullen we ook voor een hapje en drankje zorgen onder de muzikale begeleiding van Duo Crossroads.

Ons motto voor deze periode is "WE GAAN ER EEN MOOI FEEST VAN MAKEN"

Commissieleden werkgroep zomerfestival 2024 

 

Vanaf 8 juli 's morgens 7:00 uur
kunt u zich online aanmelden voor de activiteiten. U kunt meerdere activiteiten selecteren en die als één bestelling via iDEAL betalen.
U ontvangt per aanmelding voor een activiteit op uw e-mail adres een ticket van de reservering met het aantal
plaatsen. Dit is tevens uw betaalbewijs. Neem uw ticket mee naar de desbetreffende activiteit.
Aanmelden kan tot en met 24 juli.
Om zoveel mogelijk senioren te laten deelnemen verzoeken wij u per activiteit niet meer dan twee plaatsen te reserveren, vooral voor de activiteiten met een beperkt maximaal aantal deelnemers.
We vertrouwen op uw medewerking.

Voor informatie kunt u bellen (dagelijks tussen 16.00-18.00 uur) met 06 139 590 85 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Kaartverkoop in de MFA’s / dorpshuizen.
Er zijn leden die niet online voor activiteiten kunnen aanmelden. Er bestaat dan de mogelijkheid om plaatsen te reserveren en kaarten te kopen in de dorpshuizen waar met pin kan worden betaald.

Op  8 juni kunt u reserveren op de volgende tijdstippen:

De Paulus Winssen van 09:00 tot 10:00 uur
MFA 't Hart Ewijk van 10:45 tot 11:45 uur
De Kloosterhof Weurt van 12:30 tot 13:30 uur
De Lèghe Polder Beuningen van 14:15 tot 16:30 uur

 

Naar reserveren